17 Ocak 2013 Perşembe

8 AYLIĞIM



     Zaman hızla geçiyor ve benim kızım hızla büyüyor. 8. ayımızda kızım pek bir dillendi, hareketlendi. Sürekli ilgi oyun istiyor benden . Odada bırakıp elimi yıkamaya bile gidemiyorum arkamdan hemen ağlıyor. Yanında oturmam bile kendisine yetmiyor. Eğer oyun oynamaz ilgilenmezsem ağlıyor ve kucağıma tırmanmaya çalışıyor. Evin içinde gezmek istiyor ve girmek istediği odaya kollarını uzatarak beni yönlendiriyor. Uykularımız halen düzensiz yarım yamalak tabi ortamızda uyumuyorsa:)) Mağlum bu konuda pek dertliyim. Burada ki yazımda da sizden yardım istemiştim zaten :)) Artık aylık doktor kontrolümüz iki ayda bir olduğu için bu ayki kilosunu bilmiyoruz :)) Ek gıdada pek sorun yaşamıyoruz. Tek sorunum günlük ve tek öğün hazırladığım için yemeklerini bu beni biraz yoruyor haliyle. Özellikle bugün ne pişirsem derdi varya beni benden alıyor :)) Apalamak yada ayakta tutunmak için henüz hiç bir çabamız yok:)) Dönerek her yere gidebiliyor. Örneğin odada dönerek babasının terliğine ulaşıp bir güzel terliği yalayıp yutuyor :)) Ayaklarını yere vurarak ses çıkarmaya bayılıyor. Tabi benim içim gidiyor ayakları acıyacak diye .  İlk dişinide tam 8 aylık olduğu gün çıkardı  minik kuzum. Böylece sağ alt dişimiz yerini aldı :))) Darısı ağrısız sıkıntısız diğer dişlerin başına inşallah. 
     Yine geç kalarak yazıyorum '8 Aylığım' yazını kuzum... Kolay değil tabi alışkanlık yaptı bende bir türlü kurtulamıyorum bu durumdan:)) İpek uyandı...  Şimdilik hoşçakalın... 


10 Ocak 2013 Perşembe

İLK İMZA GÜNÜ

Bakmayın bu aralar kitaplardan uzak kalışıma aslında onlarsız yapamam ben. Kısa bir mola verdim sadece İpek biraz büyüyene kadar... Kızımında kitapları sevmesini onlarsız yapamamasını istiyorum. Bu yüzden şimdiden onun için imza günlerine bile katılıyorum. İlk  imzalı kitabınıda geçen haftasonu Muzaffer İzgü ye   imzalattım. Geleceğin kitap kurdu kızıma...Seni çoook seviyorum bal kızım :))




2 Ocak 2013 Çarşamba

İNCİ TANESİ

Bugün itibariyle bal kızın ilk inci tanesi çıktı. Aylardır süren sıkıntılı günlerin sonucu sağ ilk dişimiz göründü. Tam 8 aylık olduğu gün kavuştu ilk dişine kuzum. Bizde 2013'ün ilk sevincini böylece  yaşamış olduk :))Bizde adettir ilk çıkan dişi önce kim görürse miniğe diş hediyesi alır. O talihlide kim diye sorarsanız ??? Tabikide bendeniz :))