24 Nisan 2013 Çarşamba

♫♪♥♫♪ SES 1. 2. 3. ♫♪♥♫♪

     Uzun zaman oldu biliyorum buralara uğramayalım :( Pek çok ihmal ettim hem kendi blogumu hemde severek takip ettiğim diğer blogları... Kızmayın bana ;) Bu aralar hem içimden gelmedi hem de İpek pek bir hareketlendi dibinden ayrılamıyorum. Mağlum pek uyku ile de aramız yok. Birde diş çıkardı peş peşe 4 tane. Haliyle kuzum pek hasta oldu. Tabi bitmedi henüz tam gaz devam diş çıkarmaya. Tam tamına 6 dişimiz oldu altta 4 üstte 2 şeklinde. Pek bir konuşkanız bıcır bıcır sürekli bir şeyler anlatıyor. Baba, mama ,meme,dede, gel,  anne, annini ( annane demek istiyor ) diyor. Birde parmağıyla işaret edip 'ııı' diye istediğini gösterip yapmamızı istiyor. Bu haliyle tam bir cadı oldu. İstediği olmazsa yıkıyor ortalığı ağlamalar kendini geriye atmalar. Anlayacağınız 'İpek li Günler' tam gaz devam.
      Uğrayıp bir halinizi hatırınızı sormak istedim :) Umarım herşey gönlünüzcedir...Unutmadan doğum günümüze de son 1 hafta kaldı. Kuzucum 1 yaşına basıyor. Hazırlıklarımız devam ediyor. Temamız minnie mouse :)) Tütümüz, süslerimiz, hediyelik şeker kavanozlarımız ve de lavanta keselerimiz hazır.
     Bir de unutmadan tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kuzuma oto koltuğu almak istiyorum. Fakat bir türlü karar veremiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ve dikkat etmem gereken özellikler neler ?? Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum... :)