13 Haziran 2012 Çarşamba

UÇTU UÇTU KIRKIMIZ UÇTU :)

Koskoca 40 gün olmuş prensesim doğalı...zaman nasıl geçti anlamadım...zor ve yorucu olmasına rağmen günler hızla geçti...bugun  anne kız yıkandık paklandık kırklandık... birazdanda 40 uçurmaya Gizem teyzemize gidicez...akşam babamız gelsin Emine teyzemize götürücek bizi...bu hafta için çok yerlere gidip kırkımızı defalarca uçurucaz...
Ayrıca tüm sevdiklerimiz annanemiz kuzenlerimiz teyzemiz yazlığa gidecekleri için 40 mevlütünü 37. gün gerçekleştirdik.Herkesin katılmasını istedik.Ayrıca kız bebeklerin kırkı 30 günden sonra uçarmış.Öylede duyumlar alınca kırkını beklemedik.Baya yorucu bir gündü.Aynı zamanda keyifli ve süslü.Güzel ciciler giydi kızım her yerimiz sim olsada.
şimdilik bizden bu kadar...hoşçakalın...

NOT:Aslında kırkımızı dün uçurduk yazıyıda dün yazdım ama yaramaz kızımın ağlaması sebebiyle yayınlayamadan bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım :))))

2 yorum:

  1. kız ve erkek bebeklerde günlerin fark ettiğini ilk kez duyuyorum :) aslında öyle bir ayrım yok cinsiyetlerde. hayırlı olsun bebeğiniz :)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yeni duydum günlerin farklı oldugunu ve uyguladım:)tşkler iyi dileklerin için :)hemen ziyaretinize geliyorum :)

      Sil

Haydi yaz, yaz...Parmaklarına sağlık :))