4 Kasım 2012 Pazar

ALIŞVERİŞ ZAMANI

     Alışveriş tutkusu sanırım herkesin içinde az yada çok bulunmakta. Bende alışverişi fazlasıyla seven biri olarak artık eskisi kadar mağaza gezemiyorum. Mağlum minik prensesimiz buna pek izin vermiyor. Bende alışverişe ben gidemezsem o bana gelsin diyerek internet alışverişlerine başladım. Aslında pek internet alışverişi sevmeyen biriyim. Sadece ekrandan görerek karar veremiyorum. Şöyle elime almam, incelemem evirip çevirmem gerek ama hem  vakit bulamadığımdan hemde pratikliğinden yavaş yavaş keyif almaya başlamadım desem yalan olur.İşte kendimi kaptırıp aldıklarım...


   Beyaz olan sistem ise kızımın kapılara parmakları sıkışmasın diye aldığım kapı sabitleyici. Benimde ihtiyacım var derseniz buyurun inceleyein kapı sabitleyici... Tavsiye edermiyim şimdilik hayır. Çünkü henüz babamız kapılara monte etmedi. Ne zaman ipek hanım apalar yada yürür işte o zaman yapar sanırım kendileri :)))
    Yoğurt makinası bir arkadaşımın bebek görme hediyesi. Klasik hediyelerden farklı olsun istedim. Laf aramamızda senin var mı diye sorarsanız' Benim yok'. Klasik anne yöntemi ile kızıma günlük yoğurt mayalamaktayım. Umarım kendileri hediyemi beğenirler :))
     Bütün bunları tek bir siteden e-bebek den aldım.İlgilenenlere tavsiye edebilirim. Sadece 2 gün içinde hepsi eksiksiz ve düzenli bir şekilde elimdeydi.
     Şimdilik hoşçakalın...

2 yorum:

  1. Sanırım anne olunca alışveriş daha çok yavrunuza yönelik oluyor:) güle güle kullanın keyifli pazarlar;)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle dediğiniz gibi oluyor :) avm lerde ilk önce cocuk mağazaları geziliyor ufakda olsa birseyler aliniyor ve boş çıkılmıyor:) teşekkürler:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Haydi yaz, yaz...Parmaklarına sağlık :))