17 Ocak 2013 Perşembe

8 AYLIĞIM



     Zaman hızla geçiyor ve benim kızım hızla büyüyor. 8. ayımızda kızım pek bir dillendi, hareketlendi. Sürekli ilgi oyun istiyor benden . Odada bırakıp elimi yıkamaya bile gidemiyorum arkamdan hemen ağlıyor. Yanında oturmam bile kendisine yetmiyor. Eğer oyun oynamaz ilgilenmezsem ağlıyor ve kucağıma tırmanmaya çalışıyor. Evin içinde gezmek istiyor ve girmek istediği odaya kollarını uzatarak beni yönlendiriyor. Uykularımız halen düzensiz yarım yamalak tabi ortamızda uyumuyorsa:)) Mağlum bu konuda pek dertliyim. Burada ki yazımda da sizden yardım istemiştim zaten :)) Artık aylık doktor kontrolümüz iki ayda bir olduğu için bu ayki kilosunu bilmiyoruz :)) Ek gıdada pek sorun yaşamıyoruz. Tek sorunum günlük ve tek öğün hazırladığım için yemeklerini bu beni biraz yoruyor haliyle. Özellikle bugün ne pişirsem derdi varya beni benden alıyor :)) Apalamak yada ayakta tutunmak için henüz hiç bir çabamız yok:)) Dönerek her yere gidebiliyor. Örneğin odada dönerek babasının terliğine ulaşıp bir güzel terliği yalayıp yutuyor :)) Ayaklarını yere vurarak ses çıkarmaya bayılıyor. Tabi benim içim gidiyor ayakları acıyacak diye .  İlk dişinide tam 8 aylık olduğu gün çıkardı  minik kuzum. Böylece sağ alt dişimiz yerini aldı :))) Darısı ağrısız sıkıntısız diğer dişlerin başına inşallah. 
     Yine geç kalarak yazıyorum '8 Aylığım' yazını kuzum... Kolay değil tabi alışkanlık yaptı bende bir türlü kurtulamıyorum bu durumdan:)) İpek uyandı...  Şimdilik hoşçakalın... 


23 yorum:

  1. Allah nice nice yaşlarını, sağlıkla yaşlandıklarını görmek nasib etsin:)
    maşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzel dua bu olsa gerek saglikla yaslandiklarini görmek :))) Can'i gönülden Âmin inşallah :))
      Sevgiler...

      Sil
  2. Masallah kuzucuguma cok da tatlilar ya cok tatlilar tamam zorlugu coktur bir insan yavrusu buyutmenin ama verdikleri mutluluk da benzersizdir..
    Rabbim sevdiklerine,size bagislasin arkadasim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Âmin canım Rabbim tüm evlatları korusun annelerine bağışlasin :)) haklisin zor cocuk büyütmek zahmetli helede bu devirde ama insanın doğasında var zor olan hersey en sevilen oluyor. Helede evlat sevgisi paha bicilemez bir gülüşüne dunyaları değişmem :))
      Sevgiler....

      Sil
  3. maşallah kızına. benim oğlumunda hiç yürüme çabaları yok aynen yuvarlanarak gidiyordu istediği yere şimdi 11 aylık ayakta durma ve sıralama dışında pek bir gelişme yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:)) demekki yürümek icin daha hazır değil kuzular ... Sabırsızlıkla bekliyorum kollarını açarak bana doğru yürümesini :))) Oğlunuza öpücükler ...
      Sevgiler...

      Sil
  4. Merhaba szi bir süredir takip ediyorum. Kızınız doğum tarihi benim kızımla ykın sanırım 26 mayısta doğduk biz :) Bu arada kc lale evleri değil mi orası :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Evet dogum tarihleri yakınmış 3 Mayıs da doğdu kızım :)) yoksa sizinizlede komşumuyuz :)))???
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. komşuymuşuz :) 15c deydik taşındık 1 ay önce

      Sil
    2. ne güzel tesadufmus :)kızlarımız parkda beraber oynarlardi bizde sohbet ederdik tasinmamis olsaydınız:))
      sevgiler...

      Sil
    3. Evet güzel bir tesadüfmüş aslında doğumdan önceden beri takiip ediyoorum ama hiç farketmedim :) keşke daha önceden takip etseydim bizim blokta komşumun oğluda var 25 mayıs ta doğdu :) Bize yakınmı oturuyorsunuz? Merak ettim :))
      Sosyal mecra işte belki dip dibe yaşayan insanlar birbirini tanımazken burada karşılaşıp 2 laf edebiliyorlar :)
      Bizden de Elif İpek Hanım a sevgiler :))

      Sil
    4. Çok yakinmis bloklarımız aynı adadaymisiz :)) neden taşındınız peki ? Bahar gelince Park'da tanısiriz belki komşunuz ogluylada :)) haklısınız belki çok defa karşılaştık ama burdan sohbet etme imkanı bulduk :)))
      Sevgiler...

      Sil
    5. Ben kazan da çalışıyorum gidip gelmek zor olacaktı o yüzden taşındık :)

      Sil
  6. Annemler bir ara ben de uyku konusunda İpek kardeşim gibi olacağımı sanıp korkmuşlardı. Ama önce annemlerin yatağına annemle yan yana yatmaya başladık.Annem sadece sırtıma pış pış vuruyordu. Sonra yine yan yana dokunmadan yattık. Çok uzun zamandır kendi karyolama beni bıraktıklarında mışıl mışıl ve hiç uyanmadan uyuyorum Göksu Ablacığım inşallah İpekcik de öyle alışır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Boracigim deliksiz ve kendi basına uyuyacagi günleri sabırsızlıkla bekliyorum:)) o güzel yanaklarında öpüyorum seni....

      Sil
  7. 41 kere maşallah prensese Rabbim uzun,sağlıklı,sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin teşekkürler canım.benden de sevgiler:)))

      Sil
  8. Allah sağlık sıhhat versın masallah:) uzun omurler dılerım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler biricit iyi dileklerin için:))
      Sevgiler...

      Sil
  9. daha nice nice mutlu zamanlar dilerim.masallah prensese:)takipteyim.banada beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Âmin canım inşallah :))) hemen geliyorum :))(
      Sevgiler...

      Sil
  10. masahllah allah nice saglikli yaslar nasip etsin bu arada mimin var seni mimledim :)

    http://prensesin-masali.blogspot.com/2013/02/mimlendim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler prensesin masalı :)) en kısa zamanda mimİ hazırlamaya Valisi'den;))
      Sevgiler...

      Sil

Haydi yaz, yaz...Parmaklarına sağlık :))